Laat ze blinken

Naast enkele basistechnieken van grimeren beleef je in deze workshop pure wij-tijd samen met jouw kind.

Omdat schilderen niet alleen op doek kan maar ook op je gezicht, armen of benen. In deze workshop ondek je hoe ontspannend het kan zijn om te grimeren of gegrimeerd te worden. Jullie zijn afwisselend model en leerling. Workshop begeleid door Chateau Flow kinder-en talentencoach Sofie (Laat Ze Blinken). 

Wanneer: elke vrijdag van juli (m.u.v. 24/7) van 14:00 tot 16:00 

Waar: Chateau Flow – Z&Z 

Prijs: 15 EUR/deelnemer – 30 EUR/duo 

Graffiti-verhaaltjes

Zelda&Zorro Gent vind je in de urban buurt van de Oude Dokken. Een buurt die getransformeerd wordt tot een hip stadsdeel met behoud van de maritieme sfeer met de kranen als landmarks langs de kade. Een buurt die ook wel gekend is voor zijn graffiti-kunstwerken die kleur geven aan de omgeving.

(meer…)

Uit de bol – Z&Z Evergem

Zelda&Zorro Evergem ligt in het mekka van de retro-sport “krulbollen”. Samen met Krullebol en Krullewiet vertelt onze gids op kindermaat het verhaal van deze oude volkssport en rol van de Dries als wereldberoemde meetingpoint in de krulbolwereld.

(meer…)

Z&Z Evergem verhuist!

Goed nieuws voor de fans van Zelda&Zorro Evergem! We vonden een prachtig herenhuis met grote tuin in Evergem en zullen na deze lockdown openen met een knaller van formaat op deze nieuwe plek.

read more

Eitjesjacht – Z&Z Gent

Op zoek naar een leuke doe-activeit komende paasvakantie? Iedere zondag van de paasvakantie (4/11/17-4) kan je op onze locatie in Gent een “schatkaart” afhalen waarmee je op jacht kan gaan. In onze take-away kan je terecht voor verfrissende drankjes, ijsjes, koffie en taartjes om te genieten langs de kade van de Nieuwe Dokken.
(meer…)

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/html/wp-content/plugins/wp-optimize/minify/class-wp-optimize-minify-fonts.php on line 203

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/html/wp-content/plugins/wp-optimize/minify/class-wp-optimize-minify-fonts.php on line 203