Evergem

ZELDA&ZORRO EVERGEM – NEW LOCATION

De leegstandsinvulling van de voormalige dekenij liep af juni 2021. Het lot bracht ons naar een prachtig herenhuis wat verderop in onze gemeente waar we het vervolgverhaal van Zelda&Zorro Evergem kunnen schrijven. Een herenhuis met kasteel allures, 2 salons en een grote tuin is een waardige opvolger van de plek waar alles begon. 

We doopten het kasteel tot Chateau Flow. De livingrooms van Zelda&Zorro vind je op het gelijkvloers van dit unieke gebouw. Onze workshopruimte en speelkamer brachten we onder op de 1e verdieping. Op de tweede verdieping bevinden zich de huiselijke praktijkruimtes van een fijne coaching community die vanuit verschillende invalshoeken werkt rond onthaasten en het mentaal welzijn bij volwassen en kinderen. 

Zelda & Zorro

Wendy en Jan zijn de Zelda en Zorro van Evergem. Hun gedeelde passies zijn sport, gezond eten en hun kinderen. Positivisme, energie en “can do” vormen de sleutelwoorden waarmee ze als Zelda&Zorro de uitdagingen op hun pad aangaan. Marielou en Baziel zijn hun grootste helden. 

Als enthousiaste mama en papa willen ze een glimlach op de gezichten van hun kinderen toveren, elke dag opnieuw. Als founders van Zelda&Zorro maken ze er hun missie van om een plek te creëren waar kinderen kind kunnen zijn en ouders tegelijkertijd zelf kunnen genieten, met vrienden afspreken en  aanschuiven aan een tafel met lekker eten.  Het motto dat hen drijft: Geluk vermenigvuldigt zich wanneer je het kunt delen. 

Praktisch  

Openingsuren

Bereikbaarheid:

  • Auto: gratis parkeren in de straat (ruime parkeermogelijkheden)
  • Fiets (Ook bereikbaar via veer) 
  • Bus: lijn 54 (Halte Doornzele kerk)
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Indien je op de hoogte wil gehouden worden over updates van onze kalender of nieuwe events, sturen we je graag onze nieuwsbrief! Vul hieronder jouw e-mailadres in!