Evergem

In het centrum, verscholen achter een hoge muur, bevindt zich een plaats waar je de dagelijkse race en de zoektocht naar de balans tussen werk en familie even kan vergeten. Een uniek project van leegstand invulling i.s.m. Stray – Creatief Met Leegstand – dat tot juni 2021 dit historisch pand een nieuw leven geeft.

In het authentieke kader van de voormalige dekenij kunnen kinderen zich uitleven in de ruime speelkamer die is ingericht met speelgoed dat creativiteit en samenspel stimuleert. Ouders kunnen ondertussen in de huiselijke, eigenzinnig ingerichte livingroom aanschuiven aan een table d’amis, tijd nemen om te lezen of bijpraten met partner en vrienden.

Het huiskamerconcept met de sfeervolle serre en uitgestrekte parktuin maken van Zelda&Zorro de perfecte ontmoetingsplek voor families, bedrijven en vriendengroepen. Ontdek onze verschillende formules en boek jouw uitstap naar Zelda&Zorro.

Zelda & Zorro

Wendy en Jan zijn de Zelda en Zorro van Evergem. Hun gedeelde passies zijn sport, gezond eten en hun kinderen. Positivisme, energie en “can do” vormen de sleutelwoorden waarmee ze als Zelda&Zorro de uitdagingen op hun pad aangaan. Marielou en Baziel zijn hun grootste helden. 

Als enthousiaste mama en papa willen ze een glimlach op de gezichten van hun kinderen toveren, elke dag opnieuw. Als founders van Zelda&Zorro maken ze er hun missie van om een plek te creëren waar kinderen kind kunnen zijn en ouders tegelijkertijd zelf kunnen genieten, met vrienden afspreken en  aanschuiven aan een tafel met lekker eten.  Het motto dat hen drijft: Geluk vermenigvuldigt zich wanneer je het kunt delen. 

Praktisch  

Openingsuren

  • Z&Z Kaffee: Woe 14u – 17u (schoolvakantie woe t.e.m vrijdag)
  • Zaterdag en zondag: op reservatie => zie online kalender 
  • Groepen vanaf 10 pers: alle dagen volgens beschikbaarheid

Bereikbaarheid:

  • Auto: parkeren op marktplein, parking bibliotheek en omliggende straten (opgelet bepaalde zones met parkeerschijf)
  • Fiets: stalling voorzien achter de toegangspoort
  • Bus: lijnen 52, 53, 54, 57, 58, 56 en 68 (halte Eindeken)
  • Tram: lijn 1 (halte Spoorwegstraat)
  • Trein: station Evergem

Informeel/receptie: 40 pers
Zittend: 20 pers
Theater: 40 pers
Boardroom: 12 pers

Informeel/receptie: 40 pers
Zitttend: 20 pers
Theater: 40 pers
Boardroom: 12 pers

Informeel/receptie: 40 pers
Zittend: 25 pers
Theater: 40 pers
Boardroom: 12 pers

Informeel/receptie: 80 pers
Zittend terras: 25 pers

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Indien je op de hoogte wil gehouden worden over updates van onze kalender of nieuwe events, sturen we je graag onze nieuwsbrief! Vul hieronder jouw e-mailadres in!