In onze ongedwongen huiskamer setting maken wij er onze missie van ouders en kinderen een zorgeloze namiddag te bezorgen met zinvol entertainment voor de kids. Deze missie volbrengen kan alleen met een gedreven en gastvrije Zelda’s en Zorro’s. 

ENTHOUSIASTE CAN DO HERO? 

  • Ben jij een multitasking Zelda of Zorro die energie krijgt van anderen een feelgood moment te bezorgen?
  • Kids een wow-ervaring bezorgen is jouw missie?
  • Kan jij een groep leiden en heb je steeds een stevig plan van aanpak?
  • Hou je ervan ouders eventjes te ontzorgen door een gevuld buffet voor hen klaar te zetten, de afwas en het opruimwerk van hen over te nemen?
  • Kan jij je inleven in de leefwereld van kinderen en ouders?

Aangesproken? Stuur ons jouw CV en laat ons dan zeker weten hoe jij in het Z&Z team past en wat jouw superhelden talenten zijn. Wij werken liefst samen met Zelda’s en Zorro’s met een pedagogische achtergrond of ervaring in kinderanimatie. Kan je aan de slag als flexi-medewerker, dan zeggen wij “zeer graag”! Ervaring in horeca zijn extra bonuspunten. 

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Zelda&Zorro is teamwork! Omdat we het belangrijk vinden dat gezin voorop staat, willen we het ook voor ons team mogelijk maken om de balans in evenwicht te houden. Daarom werken we met een pool van een 10-tal medewerkers die elkaar afwisselen. Je geeft  zelf aan wanneer je wil helpen en wij puzzelen een 2-tal maand vooraf een planning in elkaar.