DE ZELDA&ZORRO DROOM

Zelda&Zorro is ontstaan op een kerstmarkt in Gent, tijdens een vriendinnendate met kids. Een overvolle kerstmarkt willen ontvluchten en zin in een warm drankje met een stukje taart. Waarom bestaat er geen plek die leuk is voor ons maar ook voor onze kids? Het was een vraag die me niet losliet. Een maand ouderschapsverlof als mini-sabbatical deed me inzien dat dit een missie was waar ik me wou voor engageren. Ik besefte dat vrienden samenbrengen rond een tafel met lekker eten en kinderen wow-ervaringen bezorgen, net die dingen zijn die me positieve energie geven. Leverancier van feelgood momenten, is dat geen droomjob?

Vanuit een achtergrond als handelswetenschapper en aankoper stelde ik mezelf voorop dat deze nobele missie moest omgevormd worden tot een rendabel model dat combineerbaar was met mijn gezin. Trial and error om te komen tot een eerste pop-up concept in de leegstaande dekenij van Evergem. Een speeltuin, letterlijk en figuurlijk voor mezelf als ondernemer. Dat er nood is aan een plaats waar kinderen de vrije loop hebben en ouders een gezellige plek vinden om te ontmoeten werd snel bevestigd door de vele enthousiaste reacties en de aantallen in reservaties. 

Als een lopend vuurtje vertellen mama’s en papa’s het goeie nieuws aan elkaar door. De sneeuwbal wordt steeds groter. En ja, ik ben er vurig van overtuigd dat rond elke grote stad nood is aan een eigentijdse kidsproof en parent friendly ontmoetingsplek die het leven van mensen gemakkelijker en zoveel aangenamer maakt… 

Wendy Verhulst, Initiatiefneemster

Dromen van je eigen Zelda&Zorro

Is een parent friendly ontmoetingsplaats uitbouwen iets dat jouw hart sneller doet slaan? De ondernemer in jou blijft je achtervolgen,… 

Neem dan contact met ons op want wij zijn overtuigd dat je krachten kunt bundelen. Wij geloven in locaties met elk een eigen identiteit, een eigen Zelda en/of Zorro maar met dezelfde missie.

Samenwerken betekent dat je meer slagkracht hebt, je kunt leren van elkaar én sneller tot een rendabel model komen doordat je heel wat trails and errors niet hoeft door te maken. Samenwerken betekent ook delen van kosten zoals marketing, een breder klantennetwerk en het geeft je ook meer power naar leveranciers toe. Door deel uit te maken van een netwerk sta je als ondernemer niet alleen en heb je collega’s waarmee je kan overleggen om tot nog betere ideeën te komen want 1+1 = 3.

Laat de droom je niet los? Contacteer ons voor een vrijblijvende babbel. Stuur ons een mailtje met jouw “why” naar [email protected].