Our WHY

Ouders zijn super heroes, Zelda’s en Zorro’s, die werken, boodschappen doen, sporten, zijn Joe Le Taxi en ze doen er alles aan om hun kids happy te maken. Daarom is het onze missie om plekken te creëren waar ouders even hun superheldencape aan de haak kunnen hangen. Zelda&Zorro is ont-moeten en ont-haasten.

Our HOW

Zelda&Zorro wil mensen samenbrengen in een ongedwongen kader. De open bar, de food sharing-buffetten en de speelkamer zijn het DNA van Zelda&Zorro en zorgen voor een ‘feel at home’-beleving. Het huiskamerconcept is bedacht om ouders zorgeloos te laten genieten van hun vrije tijd en tegelijk hun kids een kwalitatief entertainment kunnen aanbieden. Het unieke kader en de eigentijdse inrichting maken van Zelda&Zorro de perfecte ontmoetingsplek voor gezinnen, vriendengroepen en collega’s.

Wekelijkse Events

Elk weekend organiseert Zelda&Zorro een brunch en high tea. Klik hier voor meer info of hier om rechtstreeks te reserveren

OP MAAT

Zelda&Zorro is een locatie die ter beschikking staat voor Private & Business Events: familie- en vriendenbijeenkomsten, verjaardagsfeestjes, lentefeestjes, babyborrels, kleinschalige huwelijksfeesten en zakelijke meetings of presentaties.

Z&Z KAFFEE

Op vaste tijdstippen is het Zelda&Zorro Kaffee open. Je wandelt hier dan gewoon binnen zonder reservatie. Voor kinderen is er op dat moment Playtime: Zij maken gebruik van de playroom en kunnen deelnemen aan een workshop of een DIY knutselpakket verkrijgen. De capaciteit is beperkt. Wil je 100% zeker zijn van je plekje, dan reserveer je best vooraf.

Geweldige plek, zowel voor ouders als voor kindjes

Het concept is fantastisch! Mijn dochter voelt zich echt thuis bij jullie, en wij kunnen echt genieten in een aangename omgeving. Grote fan !
Iris DHondt