De ongedwongen en eigentijds ingerichte huiskamers vormen de ideale setting voor een break-out uit de dagdagelijkse race. Zelda&Zorro is de perfect locatie om tot nieuwe inzichten te komen tijdens een training, teambuilding, brainstorm of een netwerk event. Onze unieke settings kunnen ook gehuurd worden voor shoots, workshops, vernissage, lezingen of private sale. 

In samenwerking met onze catering partners biedt Zelda&Zorro business packs aan voor een eigentijdse en gezonde omkadering van uw event. Catering op maat is mogelijk.

Locatie Evergem
ZELDA&ZORRO BERCHEM

Het unieke kader van het voormalige vredegerecht met verscholen parktuin is een pareltjes in Oud-Berchem.

  • Mogelijkheid tot combinatie met bezoek aan de site van Brouwerij Dekoninck aan de overkant.
ZELDA&ZORRO EVERGEM

Gelegen in de haven van Gent omsloten door het groen van de oudste en grootste dries van Vlaanderen. Statig herenhuis met 2 salons, ruime tuin en terras.

  • Mogelijkheid tot combinatiebezoek aan brouwerij van Steenberge, natuurwandeling in het Koppelingsgebied, retro krulbol-initiatie
ZELDA&ZORRO GENT

Op wandelafstand van het centrum van de stad. Makkelijk te bereiken en voorzien van ruime ondergrondse parkeergarage onder het pand. De hippe buurt de Nieuwe Dokken heeft een hoge aantrekkingskracht dankzij de maritieme sfeer en de mooie wandelkades. Loft stijl in combinatie met ruim terras.

  • Mogelijkheid tot combinaties met stadwandelingen, sportieve activiteiten ism CUP en boottochten.

Approved by

ALICE BOWN – AKTUAL – BABA BABYWEAR – CORTINA – ENERGY LAB –  FUJI OIL – ING – LECTOR MEDIA – LIBELLE – NETWERK ONDERNEMEN – NEW VALMAR – STUDIO LALA – TEAMLEADER – TOERISME OOST-VLAANDEREN – UGENT – UNIZO – VOKA