De ongedwongen en eigentijds ingerichte huiskamers vormen de ideale setting voor een break-out uit de dagdagelijkse race. Zelda&Zorro is de perfect locatie om tot nieuwe inzichten te komen tijdens een vergadering, opleiding, teambuilding, brainstorm of een netwerk event. Onze unieke settings kunnen ook gehuurd worden voor shoots, workshops, lezingen of private sale. Elke vergaderzaal is voorzien van wifi, beamer of smart TV en flip chart. 

In samenwerking met onze catering partners biedt Zelda&Zorro business packs aan voor een eigentijdse en gezonde omkadering van uw event. Catering op maat is mogelijk. Op die manier zorgen we voor meetingrooms zonder zorgen. Wil je graag een teambuildingactiviteit organiseren op onze locaties? Actief of creatief? Wij brengen jou in contact met de geschikte partners hiervoor.

Het voormalige vredegerecht is een unieke setting met een historisch karakter. Het indrukwekkende pand is dankzij de huiselijke setting de ideale plek voor een ongedwongen meeting met een hoge wow-factor. De vergaderlocatie is gelegen in de buurt van het Groen Kwartier wat vele mogelijkheden biedt voor aansluitende activiteiten zoals een bezoek aan brouwerij De Koninck. Parkeren kan makkelijk op site van brouwerij De Konick. De locatie beschikt over 5 verschillende ruimtes: Ridderzaal (meetingroom), salon (break-out room), bar/keuken (lunchruimte), indrukwekkende hal met annex buffetruimte en afzonderlijke workshopruimte (off-side). Genieten van een time-out kan in de ruime ommuurde stadstuin. 

Voormalige raadzaal:

 • Theateropstelling: 40 personen
 • Boardroom opstelling: 20 personen
 • Brainstorm/opleiding: 45 personen
Salon: 15 personen
Bar: 10 personen

Prijzen: zie hieronder

In de groene rand van de Gentse haven vind je in Evergem een statige herenwoning waar u in alle rust tot nieuwe inzichten kan komen. U kan makkelijk en gratis parkeren voor het pand langsheen de groene Dries. De locatie beschikt over 2 salons. Een groot salon met met bar en lounge ruimte. Een klein salon perfect voor groepen tot 12 pers. Daarnaast beschikt het pand over break-out rooms op 1 en 2e verdieping, terras vooraan en ruime tuin achteraan. Op zoek naar time-out tijdens de meeting? Wij bezorgen je wandelroutes van 2,5 tot 5 km. Vanaf oktober 2022, kan je op deze locatie gebruik maken van de annex vakantiewoning met 3 slaapkamers. 

 • Theateropstelling: 25 personen
 • Boardroom opstelling: 10 personen 
 • Brainstorm/opleiding: 20 personen
 • Livingroom: 60 personen

Prijzen: zie hieronder

Het Rotterdam van België: de Nieuwe dokken van Gent ademt een maritieme sfeer uit. Een jonge en hippe buurt voor een meet-up in het eigentijdse kader van Zelda&Zorro. Het stadsconcept van Zelda&Zorro is ondergebracht in een lichtrijk pand op het gelijkvloers van de Faar by Beel. Parkeren kan in de publieke parking onderaan het gebouw. Dankzij de Bataviabrug ben je op nog geen 15 min wandelen in het centrum van de stad. Aan de overkant, in Dok Noord vind je tal van mogelijkheden voor aansluitende teambuildings-activiteiten. Het pand is rondomrond voorzien van hoge ramen die aan één zijde volledig openvouwen en uitgeven op het Kompasplein. De open keuken, lounges en eigentijds meubilair onderstrepen het huiselijke karakter van Zelda&Zorro.

 • Theateropstelling: 25 personen
 • Boardroom opstelling: 20 personen
 • Workshop/opleiding: 30 personen
 • Livingroom: 45 personen
Prijzen: zie hieronder

Prijzen (excl. btw)

Approved by

AKTUAL – BABA BABYWEAR – CORTINA – ENERGY LAB – ENGIE – FUJI OIL – ING – LECTOR MEDIA – LIBELLE – NETWERK ONDERNEMEN – NEW VALMAR – STAD GENT – STAD ANTWERPEN – TEAMLEADER – TOERISME OOST-VLAANDEREN – UGENT – UNIZO – VOKA – VOLVO – VRT