Gent

Zelda&Zorro houdt ervan oude plekken nieuw leven te geven. In Gent vind je ons aan de Nieuwe Dokken. Waar vroeger havenindustrie gelegen was, ontpopt zich een progressief nieuw stadsdeel. De buurt ademt een maritieme sfeer uit en het is er heerlijk wandelen langs de heraangelegde kaaipromenade rondom het dok. Kinderen kunnen zich uitleven op het autovrije Kompasplein of in het kapitein Zeppospark. We verwelkomen jullie graag in onze shared livingroom (by Fraeye Living) op het gelijkvloers van de rode landmark, de Faar. Deze ruime en lichtrijke huiskamer met open keuken wordt de ideale plek voor een meet-up met vrienden, familie of een zakelijk bijeenkomst. De unieke playwall, de buitenspeelkoffer en onze formules inclusief kinderworkshop maken van Zelda&Zorro dé plek bij uitstek voor een parentfriendly en kidsproof uitstap. 

 

Zelda & Zorro

Wendy en Jan zijn de initiatiefnemers van Zelda&Zorro. Ze maken er hun missie van om meer plekken te maken waar je als ouder even aan niets hoeft te denken en waar kinderen ruimte hebben om te spelen. 

Wendy en Jan worden omringd door een team van soulmates die net als hen gelukkig worden van happy kids en ouders die genieten van time-off. De gastvrouwen- en gastheer in het team van Zelda&Zorro zijn net zoals Jan en Wendy, ouders van kinderen en weten daarom als geen ander hoe ze de missie van Zelda&Zorro kunnen vervullen. 

Praktisch  

Openingsuren

  • Z&Z Kaffee: Woe 14u – 17u (schoolvakantie woe t.e.m vrijdag)
  • Zaterdag en zondag: op reservatie => zie online kalender 
  • Groepen vanaf 10 pers: alle dagen volgens beschikbaarheid

Bereikbaarheid:

  • Auto: Parking Nieuwe Dokken (onder onze locatie), Parking Dok Noord, op het Stapelplein of langs de Schipperskaai of Koopvaardijlaan.  
  • Fiets: stalling onder Melopee op Kompasplein 
  • Bus + Trein: station Gent Dampoort (wandelafstand 10 min) 
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Indien je op de hoogte wil gehouden worden over updates van onze kalender of nieuwe events, sturen we je graag onze nieuwsbrief! Vul hieronder jouw e-mailadres in!