Gent

Zelda&Zorro houdt ervan oude plekken nieuw leven te geven. In Gent vind je ons binnenkort ook aan de Nieuwe Dokken. Waar vroeger havenindustrie gelegen was, ontpopt zich een progressief stadsdeel. De buurt ademt een maritieme sfeer uit en het is er heerlijk wandelen langs de heraangelegde kaaipromenade rondom het dok. Kinderen kunnen zich uitleven op het autovrije Kompasplein of in het kapitein Zeppospark. Weldra verwelkomen we jullie graag in onze shared livingroom (by Fraeye Living) op het gelijkvloers van de rode landmark, de Faar. Deze ruime en lichtrijke huiskamer met open keuken wordt de ideale plek voor een meet-up met vrienden, familie of een zakelijk bijeenkomst. De unieke playwall, de buitenspeelkoffer en onze formules inclusief kinderworkshop maken van Zelda&Zorro dé plek bij uitstek voor een parentfriendly en kidsproof uitstap.

Zelda & Zorro

Wendy en Jan zijn de initiatiefnemers van Zelda&Zorro. Ze maken er hun missie van om meer plekken te maken waar je als ouder even aan niets hoeft te denken en waar kinderen ruimte hebben om te spelen. Zo komt er binnenkort naast Evergem (pop-up eindigt juni 2021) en Berchem, een nieuw parentfriendly stadsconcept van Zelda&Zorro in Gent. 

Wendy en Jan worden omringd door een team van soulmates die net als hen gelukkig worden van happy kids en ouders die genieten van time-off. De gastvrouwen in het team van Zelda&Zorro zijn net zoals Jan en Wendy, ouders van kinderen en weten daarom als geen ander hoe ze de missie van Zelda&Zorro kunnen volbrengen. 

Praktisch  

Openingsuren

  • Open ieder weekend in februari. In de krokusvakantie iedere dag. 
  • 10u tot 17u.
  • Geen reservatie nodig. 
  • Het project zal klaar zijn mid maart. 
  • De eigenlijke opening is voorzien ifv heropening horeca.

Bereikbaarheid:

  • Auto: publieke parking onder Zelda&Zorro, Parking Dok Noord, op het Stapelplein of langs de Schipperskaai of Koopvaardijlaan.  
  • Fiets: stalling op Kompasplein 
  • Bus + Trein: station Gent Dampoort (wandelafstand 10 min) 
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Indien je op de hoogte wil gehouden worden over updates van onze kalender of nieuwe events, sturen we je graag onze nieuwsbrief! Vul hieronder jouw e-mailadres in!