Zelda&Zorro biedt kinderen en volwassenen de kans om op een ongedwongen manier hun horizon te verruimen tijdens de initiatie workshops. Alleen of met vrienden/vriendinnen, een fun uitstapje of “een escape from reality”.

Scroll door deze pagina en ontdek ons ruim aanbod XL kids workshops tijdens de zomervakantie.

Daarnaast bieden we workshops op maat aan voor een privat-events zoals teambuilding, vrijgezellenfeest, originele familie-bijeenkomst,…Via email kan je navraag doen naar de mogelijkheden.  

Duo naaiworkshop by Awash

Een duo workshop waarin we  een jurkje in tricot of zomersweater voor dochter of zoon maken. 

Een workshop voor beginners en gevorderen. Mama’s en hun zoon/dochter (vanaf 6 jaar) gaan samen aan de slag met de professionele begeleiding van Ellen van Awash. 

Wat breng je mee: stof, naaigaren, boordstof, je naaimachine

Is voorzien: 

  • gebruik overlock
  • drankje en versnaperingen
  • klein materiaal : linialen, scharen, tekengerei,…
  • patroon in de gewenste maat – werkbeschrijving stap voor stap
Kostprijs: 50 EUR per duo
 
Datum: 29 juni (14:00 – 17:00)

Kids Workshop Here comes the sun

Omdat de schoolpoort in sommige scholen al dichtgaat op 28/6 en de meeste mama’s en papa’s nog moeten werken, opent Zelda&Zorro die dag de deuren. We ontwerpen onze eigen zomerhoed en pimpen onze zonnebril. We sluiten de workshop af met een miniparty met een zomerse mocktail met bijhorende tapas.

Leeftijd: 2012 – 2007

Kostprijs: 40 EUR incl lunch, drankjes en tussendoortjes +
gratis opvang 9:00 – 17:00 (max 12 plaatsen)

Datum : 28 juni (10:00 – 16:00)

Kids Workshop Little professor

In deze 3-daagse workshop ontdekken we de leuke kanten van chemie en fysica. We maken slijm, bruisballen, ontdekken wat er gebeurt als je een pepermuntje in een fles cola stopt en hoe je van een fles een raket kan maken. Wetenschap is fun, dat is wat je vooral van deze workshop zal onthouden.

Leeftijd: 2012 tot 2005

Kostprijs: 40 EUR/dag inclusief lunch, drankjes en tussendoortjes + gratis opvang 9:00 – 17:00 (max 12 plaatsen)

Data: 3+4+5 juli (10:00 – 16:00)

Kids Workshop Circus technieken

Workshop in samenwerking met Ludentem. Een waaier aan circusmateriaal en een enthousiaste leermeester zijn de ingrediënten van deze workshop. ‘Experimenteer en leer’ is het motto en je zal versteld staan van welke gekke kunstjes je na deze dag zal kunnen.

Leeftijd: 2011 tot 2005

Kostprijs: 40 EUR inclusief lunch, drankjes en tussendoortjes + gratis opvang 9:00 – 17:00 (max 20 plaatsen)

Datum: 10 juli (10:00 – 16:00)

 

Kids Workshop Atelier Mademoiselle

Echte meisjes kunnen in deze 2-daagse workshop hun hartje ophalen. We maken lippenbalsem, ontwerpen onze eigen juwelen, maken een bloemenkroontje én gaan aan de slag met make-up!

Leeftijd: 2012 – 2007 

Kostprijs: 40 EUR inclusief lunch, drankjes en tussendoortjes + gratis opvang 9:00 – 17:00 (max 12 plaatsen)

Data: 18+19 Juli (10:00 – 16:00)

Kids Workshop Leren grimeren, Glitter tattoos en Gekke kapsels

Sta jij ook altijd vol verbazing te kijken hoe gezichtjes kunnen omgetoverd worden tot de meest fantastische figuren? In deze 2-daagse workshop leer je de basistechnieken om zelf aan de slag te gaan met penseel en grime verf. We leren ook hoe je glitter tattoos kan plaatsen en gaan aan de slag met allerlei materiaal om de gekste kapsels te maken.

Leeftijd: 2012 tot 2005

Kostprijs: 40 EUR/dag inclusief lunch, drankjes en tussendoortjes + gratis opvang 9:00 – 17:00 (max 12 plaatsen)

Data: 1+2 augustus (10:00 – 16:00)

 

Megazelda en Superzorro Kidsbootcamp

In deze 3-daagse bootcamp for kids, verleggen we onze grenzen. We ontdekken hoe hoog en hoe ver we kunnen springen, we halen het maximale uit onze spierkracht, we dagen ons evenwichtsorgaan uit, we testen onze reflexen en zetten de eerste stappen in de richting van acrogym. Een sportieve bootcamp in de tuin van Zelda&Zorro.
 
Leeftijd: 2013 tot 2007

Kostprijs: 40 EUR/dag inclusief lunch, drankjes en tussendoortjes + gratis opvang 9:00 – 17:00 (max 12 plaatsen)

Data: 7+8+9 augustus (10:00 – 16:00)

 
 

Kids Workshop Modestudio

Droom jij stiekem ook van jouw eigen mini collectie? In deze workshop ontwerpen onze eigen T-shirt en pimpen onze petten met eigen ontworpen pins. Alles brengen we samen in een zelf ontworpen Tote-bag.  Vermeld zeker jouw maat in je reservatie!
 

Leeftijd: 2013 tot 2007

Kostprijs: 40 EUR inclusief lunch, drankjes en tussendoortjes + gratis opvang 9:00 – 17:00 (max 12 plaatsen)

Datum: 14 augustus (10:00 – 16:00)

Kids Workshop Powerfood by Nola

 Deze workshop wordt gegeven door een echte powerfood professional. Camy is de bezieler van NOLA, een Evergemse granola en zal ons in 3 dagen leren wat je allemaal kan maken met havermout. We maken granola’s, powerballs, cupcakes, havermoutkoekjes en bananenbrood. We maken niet alleen lekkers maar ontwerpen ook onze eigen verpakking zodat we naar huis gaan met een miniwinkeltje vol lekkers.

Leeftijd: 2013 tot 2007

Kostprijs: 40 EUR/dag inclusief lunch, drankjes en tussendoortjes + gratis opvang 9:00 – 17:00 (max 12 plaatsen)

Datum: 21+22+23 augustus (10:00 – 16:00)

 
 

Kids workshop slijm maken

 
Fluffy, shiny, crunchy…slijm maak je in alle geuren en kleuren. In deze workshop experimenteren we er op los en maken we verschillende soorten slijm. 
Onze kinderanimator begeleidt de kinderen naar de meest coole slijmcreaties.

Tussen het slijm maken door is er ook tijd om de speelkamer en tuin te ontdekken.

Kostprijs: 20 EUR/ kind incl homemade limo & stukje fruit. workshop vanaf 5 jaar

Beschikbare datum : herfstvakantie 2019

Adult workshop Handlettering

 Handlettering of moderne kalligrafie is tegenwoordig overal te zien… denk maar aan hippe wenskaarten of posters met quote’s in een sierlijk geschrift. Het is zeer ontspannend om te doen en iedereen kan het leren!

In het eerste deel van de workshop leer je een typisch handlettering-handschrift aan en daarna gaan we aan de slag met mooie papieren en stiften om je eigen wenskaarten te maken. Ideaal om vrienden te verassen met een gepersonaliseerde quote.

Voor we starten met de workshops schuif je mee aan tafel zodat het niet alleen een creatieve maar ook gezellige avond wordt.

Kostprijs 50 EUR – 30 EUR workshop / 20 EUR welkomsdrankje + food

 
 Beschikbare data : najaar 2019

Adult workshop zomerse tapas

Wat is er leuker dan de week af te sluiten met een uitgebreide apero. In deze workshop gaan we samen aan de slag om dit apero- feest naar de next level te brengen. 

Van lekkere dips tot moctails en uiteraard ook enkele tapas waar iedereen blij van wordt. De inspirerende gerechtjes krijg je van foodblogger Evelien die je kent van Good Food For Good People Good Times & www.sharemyfood.be 

Kostprijs: 50 EUR incl apero en tapas

Beschikbare datum: 2 juli 2019 (volzet) + 9 juli (extra datum) van 19:00 – 22:00

Adult workshop tafelstyling by Maison Papillon

Een verjaardagsfeest, lentefeest of lunch met vrienden, met een mooi gedekte tafel maak je altijd indruk. Zeker als je het een persoonlijke touch geeft. Ze zeggen wel eens ‘van een mooi bord kan je niet eten’, maar daar zijn wij het niet mee eens. Wij geloven heel erg in de samensmelting tussen eten en interieur. Want eerlijk: het is toch extra leuk wanneer je lekker eet aan een mooi gedekte tafel?

Maison Papillon, expert in tafel- en partystyling, geeft jullie graag tips and tricks voor een mooie tafelstyling. Van kleurgebruik, thema’s tot het maken van mooie combinaties met servies, kandelaars, bloemen, servetten en andere decoratie. Samen creëren we enkele mooie tafels om daarna gezellig samen te eten.

Kostprijs: 50 EUR = workshop + inspiratiebundel + drankje + warm gerechtje

Beschikbare datum: december 2019

Kids Workshop bruisballen & lippenbalsem

In deze workshop wanen we onszelf echte tovenaars en gaan we aan de slag met speciale ingrediënten om supercoole bruisballen en lippenbalsem te maken. Experimenteer met kleur en geur tot jouw favoriete verzorgingsproduct ontstaat!

Tussendoor ontdekken we ook de tuin en de speelkamer.

Kostprijs: 20 EUR incl homemade limo & stukje fruit. Workshop vanaf 6 jaar.

Beschikbare datum : herfstvakantie 2019