Zelda&Zorro biedt kinderen en volwassenen de kans om op een ongedwongen manier hun horizon te verruimen tijdens de initiatie workshops. Hieronder vind je een wisselend aanbod van inspirerende co-labs! Praktische info over de kinderworkshops vind je onder Formules/ Small Escape. Prijzen en praktische info over de adult workshops vind je terug onder Formules/ Big Escape

Workshops Yoga met Evy - CÎME

 
Eén op de vijf Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen. Ook al delen ze vandaag hun hele leven via sociale media, toch durven tienduizenden jongeren de eerste stap naar de zorg niet zetten. Dit samen proberen veranderen is de doelstelling van de Rode Neuzen Dag 2018.

Ook Zelda&Zorro, Yoga met Evy en CÎME willen geld inzamelen voor een betere opvang en ondersteuning van onze jeugd. Want zij zijn de toekomst van morgen! 

Meer info op hier!

 

Beschikbare datum : 17/11 

Workshop timemanagement: Super hero parents of toch niet?

Of hoe je als ouder wapenen tegen de race tegen de klok en de vele to do’s.

Een inspirerende workshop rond energiemanagement en zelfzorg met als begeleidster Tine Callebaut van Unicornyourlife, bedrijfspsychologe en stress- & burn-out coach.

Tine opent de ogen voor valkuilen en rijkt handige do’s en don’ts aan voor sneakerouders die al rennend door het leven gaan en zichzelf wel eens durven te vergeten. 

 

 

Beschikbare data : 08/11

Workshop loopbaanmanagement: Alles wat je aandacht geeft, groeit

Of hoe je talenten bewuster inzetten en meer doen waar je energie van krijgt. Een inspirerende workshop rond loopbaanmanagement met als begeleidster Tine Callebaut van Unicornyourlife, bedrijfspsychologe en loopbaancoach.

Tine neemt aan de hand van verschillende oefeningen en tools samen met jou je loopbaan onder de loep. Voor iedereen die eens bewust wil stilstaan bij zijn professionele energiebalans en meer aandacht wil geven aan de eigen talenten en energiegevers. #unicornyourwork 

 

Beschikbare data : 15/11

 

 
Tijdens de workshop ‘Glas etsen’ maak je zelf een permanente afbeelding op een set waterglazen. 
 
Inclusief: 
  • 2 waterglazen
  • 2 standaard sjablonen
  • transferfolie
  • gebruik van de etspasta handleiding
Deze workshop wordt gegeven door Studio Sézanne.
 
Beschikbare data : 

Adults workshop Handletteren

 
Mooi handgeletterde kaarten, je hebt ze ongetwijfeld al gezien! Bij Zelda&Zorro krijg je de kans om  zelf de kneepjes van het handletteren te leren o.l.v. Studio Sézanne
 
Terwijl je heel wat te weten komt over de wereld van handlettering, geniet je van een verwelkomingsdrankje met aangepaste hapjes. Na heel wat tips en trics naar lijnvoering en compositie toe, ga je zelf onmiddellijk aan de slag. Je ontvangt een gepersonaliseerd schriftje incl. voorbeelden en oefenblaadjes, 5 kwaliteitsvolle kaarten met envelop.
 
Beschikbare data : 

Adults workshop Leuke dineetjes voor de vrienden

Een met boerenverstand fris, gezond en vullend menu met allerlei tips en tricks om vrienden-en familiedineetjes op te krikken naar overheerlijke, gezonde, eenvoudige en leuke avonden.

Deze workshop wordt gegeven door Elise Van de Poele (De tafel van Elise), een foodie in hart en nieren. Ze draagt gezond eten hoog in het vaandel. Je mag er meer van eten en wordt er beter van. Kan je hier iets op tegen hebben?

 

Beschikbare data : 8/8