De missie van Zelda&Zorro is het leven van ouders gemakkelijker te maken.  Cocoonen zonder te moeten koken of feesten zonder voorbereiding? Wij zorgen ervoor! De boxen zijn dubbel zo leuk wanneer je er iemand mee kan verrassen. Veggie, glutenvrij of een jarige? Graag vermelden in het opmerkingsveld, wij zorgen voor een aangepaste box.

Valentijn is dé dag om het nog eens extra in de verf te zetten: jij bent mijn BEST FRIEND FOREVER! Niet alleen tegen onze partner maar ook tegen onze mini’s en onze beste vriend/vriendin kunnen we dit nooit genoeg zeggen. Zelda&Zorro zorgt daarom voor een box om deze verwendag extra leuk te maken.

HART-verwarmend ontbijt (Adults): PINK smoothie, crunchy granola met yoghurt en ROOD fruit, CHOCOLADE koek, stokbroodje met HARTJES spiegelei (vorm inbegrepen) + SPREAD THE LOVE spread , HARTIGE-groentenmuffin, SWEET mellowcake en flesje BUBBELS – 30 EUR/pp

Ontbijt op BAD (Kids):  Chocoladekoek, 2 sandwiches, choco, eitje, doosje rood fruit, XL mellowcake, bruisbal en romantische candle bags (om zelf te pimpen) voor een candlelight wellness momentje – 15 EUR/kind

Deze box is voorzien van half afgebakken broodjes van de ambachtelijke bakker, kort in de oven op 14/2 en genieten maar! Beschikbaar op 13/2 in Berchem (12u – 17u) + Evergem (9u – 11u) & Gent (10u – 17u)

In februari mogen we al eens de clown uithangen. Hang het glittergordijn voor een deur in jullie huis en jullie crazy photoboot is een feit! In deze box vind je leuke carnavals-photoprops waarmee jullie crazy photoshootsessies kunnen organiseren. De geur en de smaak van carnaval haal je zo in je huis met popcorn & burgers. Alles om de sombere februarimaand op te vrolijken in 1 doos.

Carnaval burger box: DIY popcornpakket (incl puntzakjes), pulled-pork burger met koolsla, zoete aardappelwedges en saffraanmayo, glittergordijn en photoboot-props: 15 EUR/ pp

Box beschikbaar ieder weekend van februari + elke weekdag in de krokusvakantie in Z&Z Gent.

De liefde gaat door de maag en dan is er ook niets leuker dan de liefde te delen met een food sharing box: Heerlijke Italiaanse amore gerechtjes om je grote en kleine geliefden mee te verwennen. 
  • Zuiderse tagliata – gebakken sla – zoetzure rode ui – crumble van pargmigano 
  • Gegrilde courgette – zongedroogde tomatentartaar – prochiutto di parma – burrata
  • Venkelsoepje – parmezaan crackers – kruidenroom 
  • Canneloni – spinaci – sungo di carne  
  • Caponata (stoofpotje aubergines) – chiabatta 
  • Sweet magnum-cake
  • Candle bag
  • 30 EUR pp 
KIDS: DIY pizza pakket + candle bag (leuk om te pimpen) + magnum cake : 12 EUR/kind

Beschikbaar op 13/2 in Evergem (9u – 11u) & Gent (10u – 17u)