De missie van Zelda&Zorro is het leven van ouders gemakkelijker te maken. Ook in tijden van Corona willen we nog steeds jullie supplier van feelgood momenten zijn. We bieden boxen aan waar zowel ouders als kinderen blij van worden. Hieronder ontdek je ons aanbod. We zullen dit aanbod geregeld updaten dus check regelmatig onze site. 

Alle boxen zijn tot 2 dagen vooraf bestelbaar. Afhalen op vrijdag of zaterdag. Brunchboxen voor zondag zijn samengesteld zodat deze op zaterdag kunnen worden afgehaald. Zo kan je op zondag ook in pyjama genieten van jullie box. Ook boxen voor zaterdag zijn leverbaar op vrijdagavond.

Veggie of glutenvrij? Graag vermelden in het opmerkingsveld, wij zorgen voor een aangepaste box. 

Afhaalmomenten: vrijdag 17:00 – 19:00 / zaterdag 9:00 – 11:00 – Wij schenken bijzondere aandacht aan de hygiëne voorschriften. 

Paasbrunch Box

 

Omdat zoveel eventjes niet kan, moeten we koesteren en vieren wat wel nog kan. We halen alles uit de kast om van Pasen een feest te maken met team home. Even alle hectiek vergeten en gewoon genieten van uitgebreid tafelen zonder zorgen. Voor alle super hero’s zetten we met veel liefde een gevulde brunchbox klaar, zoals steeds mét een workshop voor de kids. Zo kunnen de kids ook na de paaseitjes zoektocht nog meer paassfeer in huis brengen. Box kan afgehaald worden op vrijdag en zaterdag voor het feest op zondag. 

 • Adult brunch box: Beslag voor havermoutpannenkoekjes, honing, ovenbroodje (te bakken in de oven), sneetje gerookte zalm, kaasplankje, verse eiersalade, yoghurt jar met frambozencoulis en rood fruit + granola, kaassoesje, frisse thaise noedelsalade met knapperige groenten, lentecarbonara met asperges en pancetta en rocky road chocolade: 20 EUR pp
 • Kids brunch box: Beslag voor havermoutpannenkoekjes, ovenbroodje, choco, eitje met soldaatjes, groentensticks, druif-kaas brochetje, kids carbonara en paaseitje + DIY washitape paasboom ontwikkeld door knutselexpert “Caroline Bee”: 12,5 EUR pp

PaasParty Box

 
Leef je uit en maak er een groots klein paasfeest van met deze DIY partyling box van Oh My Party
 

De paasbox bevat:

 • 1 boeket van tulpen,  ranonkels en narcissen (tip: je kan de bloemen ook verdelen over meerdere kleine vaasjes, of als deco op de servetten leggen)
 • 20 servetten Oh Girl!
 • 1 LACY DIY ballonslinger Mix Pastel
 • Gouden touw om paashaasjes te maken met de servetten
 • 6 pompoms
 • Handige OHMYPARTY-stylingtips

Prijs: €59,95

Jouw box gratis laten leveren voor afhaling op zaterdag bij Zelda&Zorro? Gebruik kortingscode ‘afhaling’. 

Bestellen kan via website van Oh My Party tem vrijdagmiddag voor afhaling op zaterdag!

Lazy Diner Box

 
Je kent het wel, geen zin om te koken maar wel zin om het extra gezellig te maken samen met de kids: Zelda&Zorro en Cerise Noire to the rescue. In de Lazy Diner box zitten alle tools die je nodig hebt om er een gezellige avond van te maken.
 •  Een DIY nacho-pakket met verschillende toppings en een stappenplan. Ideaal om samen de kids aan de slag te gaan om er een apero feestje van te maken. 
 •  Lekkere Vol-au-vent met krielaardappeltjes: een kids-proof gerecht met een saus waar een heleboel groenten in verstopt zitten. Opwarmen in de oven en klaar. 
 • Terwijl alles in de oven zit kunnen de kids aan de slag met een DIY workshop. In deze box zit lightweight clay om zelf paasboom decoratie te maken + inspiratiefiche + lentetakken. 
 • Rocky Road chocolade als afsluiter

Adult: 20 EUR pp

Kids: 12,5 EUR pp 

WijTijd Picknick Box

 

De lente komt eraan. Tijd om naar buiten te gaan: parken, speeltuinen, bossen, de zee,… de buitenlucht is wat we nodig hebben in deze tijden. Haal je picknicklaken uit de kast, wij zetten een gezonde picknickbox voor je klaar. Deze box is gevuld met lekkers én WijTijd inspiratie om samen de natuur op een andere manier te beleven.

 • Picknick box adult: Salad jar, gevulde wraps, hartige muffin, fruit en rocky road: 15 EUR pp
 • Kids picknick box: wrap ham-kaas, knabbelgroentjes, pretzel, omelet rol, druif-kaas brochette en paaseitje + WijTijd pack: 10 EUR pp
 • WijTijd pack: Inspiratie fiche voor enkele verrassende ouder-kind activiteiten in de natuur op basis van het gelijknamige boek van Björn Accoe.

Playroom

 

Wie ze al eens uittestte bij ons in de speelkamer weet dat het eindeloos is wat je met deze eenvoudige plankjes kan doen.

Van extreem hoge torens, poppenhuis, boerderij, autobaan tot zelfs een domino parcours… Uren creatief spelplezier gegarandeerd met deze ton met 300 plankjes.

Op die manier breng je niet alleen onze speelkamer naar jullie thuis maar doe je ook aan winkelhieren. Deze takeaway playroom is een samenwerking tussen Zelda&Zorro en onze buren van Speelgoedwinkel Dierkens. 

Kostprijs: 45 EUR 

 

WijTijd Workshop

 

Het lijkt wel een boze droom deze Corona crisis. We doen er alles aan om deze nare tijd om te zetten in iets goed en daarom stelden het WijTijd team dit DIY dreamcatcher pakket voor jullie samen.

Een leuke WijTijd activiteit om samen mee aan de slag te gaan.

Kostprijs: 15 EUR per workshop