EVENTS

Fashion Event

De lente komt eraan, tijd om een frisse wind te laten waaien in je kleerkast. Benieuwd naar de must-haves van dit voorjaar? 

Freetime, Vijgeblad, Drums’n Dreams, Odille en Kabouterdroom brengen een modeshow met inspirerende looks doorheen de salons van Zelda&Zorro.

De modellen worden voorzien van een eigentijds kapsel en make-up door Hair to toe. 

Bij aankomst ontvang je een glaasje prosecco en kan je aanschuiven aan het ontbijtbuffet (breakfast session) / taartenbuffet (tea time session) waar je onder meer ook producten van Oxfam Wereldwinkel (vzw Den Dries), Troast Coffee, Teest en Boutique Maison kan terugvinden. 

Als afsluiter kan je jezelf verwennen of een cadeautje scoren in de pop-up shops van Odille, Boutique Maison, Teest, Kabouterdroom en Drums’n Dreams. 

Kostprijs: 30 EUR – Plaatsen beperkt – Reserveren noodzakelijk

 

Mama Caffee

Op je roze wolk of net niet? Je wil graag jouw ervaringen delen met andere mama’s of er spelen toch nog wat vragen door jouw hoofd. Tijdens het Mama Caffee ontmoet je andere mama’s en vroedvrouw Julie. De perfecte uitstap tijdens jouw ouderschapsrust, prenataal verlof of op je vrije namiddag. 

  • 22/2: 10u – 12u 
  • 29/3: 10u – 12u
  • 26/4: 13u – 15u
Geen reservatie nodig
Klevertje van de mutualiteit 

Lentefeest/communie SHOOT

Het kader van Zelda&Zorro is het perfecte decor voor een unieke lentefeest shoot.  Ongeacht het weer maak je er de mooiste foto’s. De serre, het salon, de speelkamer en de tuin bieden eindeloze mogelijkheden. 

Onze huisfotograaf Jonathan D’Huyvetters maakt in enkele shots stijlvolle en orginele beelden die meer zijn dan alleen een foto. 

Reserveer jouw time-slot op 6/4 of individiuele afspraak via jonathan.dhuyvetters@gmail.com 

Kostprijs: 15O EUR – 25/30 beelden (1u)