Samen met onze vrienden van Cup Gent houden we tijdens de krokusvakantie een lenteschoonmaak! Kom wandelen en steek als een echte superheld je handen uit de mouwen voor de clean-up van de Gentse Dokken. Wandelen maar dan met een missie, dankzij de Mooimakers afvalgrijpers.

 
Terwijl je wandelt (route 5,5 km) kom je op nieuwe plekjes zoals het Voorhavenpark. Een nieuw park met een fijne speeltuin en een bijzondere pergola om te beklimmen. Kleine beentjes kunnen afval grijpen rond de speeltuintjes van ons geliefd Kapitein Zeppos park (route 2,5 km).  
 
De Mooimakers afvalgrijpers kan je ontlenen bij Cup of bij Zelda&Zorro Gent. Wij voorzien jou ook van handschoenen en een vuilzak. Wil je er stevig opstaan voor je opruimtocht? Kom dan vooraf lunchen! Tijdens de krokusvakantie zorgen voor verse soep en lekkere croques in het Z&Z Kaffee. In de namiddag kan je kiezen voor zoete verwennerij en fruitbrochettes. In het Z&Z Kaffee kunnen kids ook aansluiten voor een up-cycle workshop. Je hoeft hier vooraf niet voor in te schrijven, gewoon een plekje in het Z&Z Kaffee reserveren. 
 
Z&Z Kaffee in de krokusvakantie: 12:00 tot 14:00 OF 14:30-17:30 
 
Reserveer snel jouw vakantie-uitstapje!