Herfstvakantie, dat is het binnen gezellig maken en genieten van een warme chocolademelk met een goed boek. Daarom lezen we tijdens de herfstvakantie in het Z&Z Kaffee in Evergem & Gent voor uit het nieuwste boek van Joris Thys.

Laat je meeslepen door het verhaal van Zebra die op zoek gaat naar een plek om thuis te komen. Hij begint aan een reis vol hindernissen. Niet elke plek is geschikt en niet elke thuis is veilig… Na het verhaal gaan we in een workshop zelf aan de slag en ontwerpen we onze eigen ideale thuis. Terwijl kinderen aan de slag gaan in de workshop kan je als volwassene genieten van een lekker drankje met een taartje in ons Zelda&Zorro Kaffee. 

Wanneer: Woe 3/11 – do 4/11 – Vrij 5/11 

  • 14:00 – 15:00 (kinderen lagere school) 
  • 16:00 – 17:00 (kleuters) 

Waar: Z&Z Kaffee Evergem + Gent

Prijs: 10 EUR/kind 

Reservatie: Z&Z Kaffee via online kalender.