Onthaasten in de bergen met Zelda&Zorro, 1e week Paasvakantie 2022!
Zelda&Zorro streeft er in al haar activiteiten naar om tegelijk ouders én kinderen gelukkig te maken. We doen dit door steeds op zoek te gaan naar settings waarin beiden zich thuis voelen en beiden kunnen genieten op hun eigen manier. In deze filosofie zijn onze livingrooms ontstaan, maar is ook het idee ontstaan om een kidsproof/parentfriendly skivakantie te organiseren.

Samen met de nederlanstalige skimonitoren van Flanders Ski nemen we jullie heel graag mee naar Nassfeld, een kindvriendelijk skigebied. We kozen voor een hotel waar de faciliteiten voor kinderen fantastisch zijn en dat tegelijk alle luxe biedt voor jullie als ouders. Naast het zwembad, de indoor playground, een klimzaal én indoor ijshockeypiste, biedt Zelda&Zorro elke namiddag begeleide kinderworkshops aan. Skiërtjes kunnen in de voormiddag op de latten de sneeuw ontdekken (ieder op zijn/haar niveau) en zich in de namiddag helemaal uitleven onder begeleiding van Zelda&Zorro. Ondertussen kan jij als ouder zorgeloos genieten van de bergen. Flanders Ski biedt voor wie wenst ook skilessen aan voor volwassenen.
We kozen voor een hotel (vol pension), gelegen aan de piste zodat ouders en kinderen ook elke middag samen kunnen eten en samen genieten van de vakantie.


Wanneer: 1e week paasvakantie


Waar: Nassfeld (Oostenrijk) – hotel op 1500m hoogte


Alle info/reservatie/prijsberekening:
Link:https://www.flandersski.be/nl/hotels/detail/hotel-gartnerkofel/158 (Noteer bij uw reservatie dat u deel uit maakt van de Zelda&Zorro familie)