Combineer een vakantie-uitstap naar de urban beach van Kapitein Zeppos met een workshop & playtime bij Zelda&Zorro.

Kom zomeren rond het Houtdok. Start je zomerse uitstap in het Zelda&Zorro Kaffee. Terwijl jullie genieten van ons terrasje of livingroom kunnen jouw kids zich uitleven aan onze playwall, op het pleintje aan onze zandbakken of losgaan met de buitenspeelkoffer. Knutselbeesten kunnen deelnemen aan een workshop strandtassen pimpen.

De gepimpte standtassen kan je bij ons vullen met lekkers om mee te nemen naar het strandje en de speeltuinen van het Kapitein Zeppospark. Zin om strandgames of visnetjes mee te nemen? Je kan gratis materiaal ontlenen uit onze Decathlon beachkoffer. Alles wat je nodig hebt voor een kidsproof vakantie-uitstapje vind je rond het Houtdok: wandelpaden langs het water, een strandje, speeltuinen en  zomersbars zoals de Glasfabriek, Bar Bricolage en de Noah-boot. 

Z&Z KAFFEE GENT: Elke vrijdag-, zaterdag- en zondagnamiddag in juli & augustus van 14:00 – 17:00 (m.u.v. 23/24 en 25 juli)