Goed nieuws voor de fans van Zelda&Zorro Evergem! We vonden een prachtig herenhuis met grote tuin in Evergem en zullen na deze lockdown openen met een knaller van formaat op deze nieuwe plek.


Zoals we al eerder lieten weten, loopt de leegstandsovereenkomst in de voormalige dekenij eind juni af. Omdat we geloven dat sommige dingen voorbestemd zijn, botsten we in onze eigen gemeente op een prachtig herenhuis dat sinds het begin van de eerste lockdown geen invulling meer had. Het pand met 2 salons en grote tuin voelde meteen aan als een logisch vervolg op onze bestaande locatie in Evergem. Maar toch hebben we heel veel gewikt en gewogen… De onzekere coronatijden en de grote renovatiewerken die nodig zijn, deden ons twijfelen maar het zijn jullie aanmoedigingen die ons over de streep getrokken hebben.

We voelen dat na deze periode, we meer dan ooit nood zullen hebben om elkaar terug te zien, vast te pakken en feest te vieren. Dat onze livingrooms daar dé plek bij uitstek voor zijn, hebben jullie al zo vaak laten blijken. Met velen van jullie bouwden we een band op, jullie kinderen werden ook onze vriendjes en het is ook dat wat ons drijft om onze vestiging van Evergem verder te zetten in deze “chateau”.

Grootse plannen, grootse werken! We steken de handen uit de mouwen en vliegen erin. In de voorbije maanden hebben we het pand opnieuw doen stralen zodat we vanaf begin mei klaar zijn om jullie te kunnen ontvangen. New place to be: ZELDA&ZORRO EVERGEM – Doornzele Dries 9.

Keep you posted!

Wendy & Jan