Op zoek naar een leuke doe-activeit komende paasvakantie? Iedere zondag van de paasvakantie (4/11/17-4) kan je op onze locatie in Gent een “schatkaart” afhalen waarmee je op jacht kan gaan. In onze take-away kan je terecht voor verfrissende drankjes, ijsjes, koffie en taartjes om te genieten langs de kade van de Nieuwe Dokken.

Zelda&Zorro zorgt tijdens de paasvakantie opnieuw voor een leuke zondagse uitstap. Deze keer geen wandeling maar wel een spannende eitjesjacht rond onze locatie aan de Nieuwe Dokken.

Hoe werkt het? Haal de schatkaart met aanwijzingen op of download ze hier, ga op zoek naar de 10 verstopte eitjes en kraak de cijfercode. Met deze cijfercode kan je een beloning ophalen uit de kist van de paashaas. 

Iedere zondag van de paasvakantie openen we in Gent onze take-away. Ook al zijn de terrasjes nog dicht, het is toch leuk om te genieten van lekkers lang de kade, op het strandje of de speeltuintjes van het kapitein Zeppos Park. Een koffietje, verfrissend drankje, hoeve-ijsje of een taartje,… Een feelgood momentje om de moed erin te houden.

WAAR: Zelda&Zorro Gent – Kompasplein 18, 9000 Gent / parkeren kan in de openbare parking ‘FAAR’ onder ons gebouw (Schipperkaai)

WANNEER: Zondag 4, 11 en 17 april van 13u30 tot 17u30.